Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Városismertető könyvsorozat gyerekeknek

A lakókörnyezetük feltérképezésére, megismerésére ösztönzi a gyerekeket egy kezdeményezés. A kultúrAktív Egyesület városismertető könyvsorozata, a Tiéd a város az épített környezet sajátosságaira, problémáira hívja fel a 8-12 évesek figyelmét. Pécs, Sepsiszentgyörgy és Kudimkar után 2012-ben Egerben és Budapesten jelennek meg a sorozat következő kötetei. Az első, őszre tervezett budapesti rész Belső-Erzsébetvárossal, a Zsidónegyeddel fog foglalkozni.

0 Tovább

Új trend: öko-babaházak

A környezettudatosságra nevelő babaházak általában több száz dollárba kerülnek, így valószínűleg nem egyhamar kerülnek fel a legkeresettebb játékok listájára. A szigorúan környezetkímélő anyagokból készített babaházak egyszerű és szép kivitelezésű bútorai, fugurái mellett gyakori kiegészítők a napelemek, a szélerőművek, a hibridautók és a LED-égők.

Összeszedtünk néhány 3 éves kortól ajánlott játék-ökoházat. Általában 15-20 ezer forintnak megfelelő áron kaphatóak, de van köztük közel 100 ezer forint értékű is.

A Grasshopper energiatakarékos kiegészítőkkel ellátott babaházához már 65$-ért hozzá lehet jutni:

0 Tovább

gyerekszemle

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek