Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szomorú: csak minden második magyar gyereknek mesélnek

A Médiaunió idén közel nyolcszáz témajavaslat közül választotta a 2011-es kampánytémájának a Mesélj mindennap!-ot. A szeptember 30-án, Benedek Elek születés-, és a magyar népmese napján tartott sajtótájékoztatón mi is ott jártunk.

A kampányhoz egy ötszáz fős kutatást is végeztek augusztusban. Závecz Tibor, a Ipsos Média-, Reklám-, Piac- és Véleménykutató Zrt. véleménykutatási igazgatója ma délelőtt ismertette a meglehetősen szomorúnak mondható eredményeket.

1 Tovább

A hiteles politikus a gyerekével kampányol?

Érdekes véleménycikket olvastunk a The New York Times vasárnapi internetes kiadásában. Frank Bruni arról elmélkedik, vajon jó-e az, ha a politikusok a kampányuk során felhasználják a gyerekeiket is.

Gyerekekkel kampányolni az Egyesült Államokban

Obama elnök a republikánosoknak jegyezte meg, hogy példát vehetnének lányairól, a 12 éves Maliáról és a 10 éves Sasháról: ők ugyanis időben elkészítik a házi feladataikat.

0 Tovább

gyerekszemle

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek