Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az elnök is volt gyerek

Barack Obama amerikai elnök most csütörtökön töltötte be az 50-et. A születésnap alkalmából a BuzzFeed összgyűjtötte a tíz legcukibb kölyökkori képet Obamáról.

1.

0 Tovább

Barack Obama féltestvére is gyerekkönyvet írt

Nem is olyan régen még Barack Obama gyerekkönyve, az Of Thee I Sing, A Letter To My Daughters (Rólad énekelek, Levél lányaimnak) megjelenése volt a könyves világ egyik nagy híre. Most kedden pedig Obama indonéz féltestvére, Maya Soetoro-Ng jelentkezett egy gyerekeknek szóló picture bookkal, melyet máris általános elismeréssel fogadtak a kritikusok.

Az amerikai elnökkel közös édesanyától származó Maya Soetoro-Ng Honoluluban él két lányával, és az ottani Hawaii Egyetemen tanít pedagógiát. Nagyalapú, színesen és gazdagon illusztrált gyerekkönyvében, a Ladder to the Moonban (Létra a Holdra) kislányának álmát teljesíti, aki találkozni akart a soha nem ismert nagymamájával. Maya lánya, Suhaila ugyanis tíz évvel azután született, hogy a nagymama, Annie elhunyt.

0 Tovább

gyerekszemle

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek