Ezen a hétvégén egészen erős a televíziók gyerekműsor-kínálata, különösen a megható filmek vonalán.

Szombaton délután 15.35-kor a film+-on a Mr. Magorium meseboltját adják. A kellemes matinéban Dustin Hoffmann (Mr. Magorium), Natalie Portman (Molly Mahoney) játsszák a főszerepet.

15.50-kor a Viasat3-on a Szépség és a szörnyeteg filmváltozatát nézhetjük: az 1987-es feldolgozás kevésbé rózsaszín, mint a Disney-változat, de legalább olyan szórakoztató, megható felnőttnek, gyereknek egyaránt. A szörnyeteget John Savage játssza, aki többek között a Hairből (Claude szerepe) lehet ismerős. 19.35-kor a Duna Televízió a 2005-ös Lassie-t sugározza.

Vasárnap reggel 9.40-kor a Booky és az álruhás Télapó című kanadai családi film fut az m2-ön. A film korhatáros, de 12 év alatti gyerekek is nézhetik. A filmben a családfő elveszíti állását éppen karácsony előtt, és úgy tűnik, el kell hagyniuk az otthonukat.

A Minimaxon 16.55-kor a Franklin csodás karácsonya kezdődik: a Franklin-sorozatból ismert kedves szereplők (Franklin, a teknős, Medve, Hód és családjaik) most karácsonyi kalamajkába keverednek. Ha valaki nem ismeri a sorozatot, annak is élvezetes a film.

Este 19.05-kor a Disney Channel az egyik legnépszerűbb klasszikusát, az 1992-es Aladdint vetíti.