Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Környezettudatos tündérlak a családnak - fillérekből

Egy walesi családapa, Simon Dale a környezettudatosságban és az önfenntarthatóságban hisz - ezek jegyében építette fel családjának saját kezével a tündérmesék hangulatát (vagy inkább egy hobbitlakot) idéző házat, mindössze 3000 fontból (kicsit több, mint egymillió forintból). Az építészeti képzettséggel és tapasztalattal nem rendelkező férfi egy láncfűrésszel és saját erőt igénylő alapszerszámokkal (például lapáttal, vésővel, kalapáccsal) négy hónap alatt építette fel az új otthont. A ház fából, kőből, szalmából készült, a tetőt gyeptéglákból rakta. A család a ház működtetésénél is figyel a környezettudatosságra: például napenergiával fűtenek, komposzt vécét használnak, a hűtést a ház alapjai alól felvezetett hideg levegővel oldják meg.

3 Tovább

Zseniális: macskát formázó óvoda

Egy nem éppen mindennapi óvoda épült a német-francia barátság szimbólumaként a Baden-Württemberg és Elzász határán található német faluban, Wolfartsweierben.

0 Tovább

gyerekszemle

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek