Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Horrorfilmek trélerjei sokkolták a gyerekeket egy moziban

Egy animációs film előtt Az ördög benned lakozik és a A szellemlovas: A bosszú ereje filmek előzetesét vetítették egy dél-londoni moziban. A 15 éves kor alatt nem ajánlott filmek trélerjei véletlenül futottak le a Shrek népszerű karakterével készült animáció, a Csizmás, a kandúr előtt. Az ördög benned lakozik egy found footage horror az ördögűzésről, a démoni megszállásról. A szellemlovas: A bosszú ereje egy Nicolas Cage főszereplésével készült képregény-adaptáció, amelyben a megátkozott Cage egy lángoló fejű démonná válik, és felveszi a harcot a Sátánnal.

0 Tovább

A gyerekek és a bennük élő horror

Joshua Hoffine 1973-ban született a kansasi Emporiában. Angol irodalomból szerzett diplomát, majd Kansas Citybe költözött, ahol elkezdett fényképezni. Mielőtt megtalálta volna a névjegyévé vált témát, a horrort, esküvői képeket készített és Hallmark képeslaptémákat fotózott.

Hoffine a tudattalanban raktározott horrorképeket igyekszik visszaadni azzal az intenzitással, ahogyan a gyerekek képzeletében élhetnek a tündérmesék, a mindennapok szörnyei. A képein éreztetni akarja a gyerekek sebezhetőségét, félelmeit.

0 Tovább

gyerekszemle

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek