Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Véget ért a Montreuil-i vásár

Ma ér véget a párizsi külvárosban, Montreuil-ben a 26. alkalommal megrendezett  gyerekkönyv- és folyóiratvásár. A hatalmas népszerűségnek örvendő vásáron a magyar gyerekkönyvkiadást Csányi Dóra, a Csimota Kiadó egyik alapítója, az illusztrációt pedig Baranyai András és Kárpáti Tibor képviselték.

A vásáron idén a hercegnőké és a hercegeké volt a főszerep, ennek megfelelően a kísérő kiállítás témáját a (félelmetes) kastélyok adták. Ízelítő a kiállított képekből.

Azok közé tartozom, akik kételkednek abban, hogy a félelmetes illusztrációk szerencsések lennének egy gyerekkönyvben, és hogy ezeket tényleg szeretik a gyerekek. Ez a kép viszont majdnem meggyőzött az ellenkezőjéről:

A kiállítás anyagából több kép, a vásárról több információ, videó  itt található.

0 Tovább

LEGO-város félmillió kockából

Most szombaton és vasárnap a Koc-ka-land baráti társaság a Klauzálházban (1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.) tartja a LEGO-építményeiből válogatott kiállítást.

A kiállításon többek között működő vonatokat, középkori csatákat, hatalmas LEGO-várost, Star Wars-jeleneteket csodálhatnak meg az érdeklődök. De lesz játszóház a gyerekeknek, és persze LEGO-vásár is.

 

Nyitva tartás: november 6-7. 10-19 óra

Jegyárak: gyerekeknek 400 Ft, felnőtteknek 600 Ft

 

Ízelítő a Koc-ka-land alkotásaiból:

0 Tovább

gyerekszemle

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek