Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A melegházasság témája nem gyereknek való?

Egy konzervatív csoport, a One Million Moms kiborult egy melegházasságról szóló képregényen, és arra szólította fel a forgalmazót, a Toys 'R' Ust, hogy vegye le a polcokról a Life with Archie vonatkozó számát.

0 Tovább

Készíts saját képregényt!

Korábban már ajánlottunk egy képeskönyvkészítő programot. Most olyan igyenes online alkalmazásokat válogattunk, melyekkel képregényeket hozhatunk létre.

A Marveltől három képregénykészítő programmal is játszhatunk. Az egyikkel, a Superhero Avatar Creatorrel a kiadó népszerű szuperhőseinek (pl. Pókember, Rozsomák, Elektra, Hulk) elemeiből kombinálhatjuk saját karakterünket.

0 Tovább

Képregényesített klasszikusok

Magyarországon szokatlan vállakozásként a Kossuth Kiadó a Port.hu médiatámogatásával hozzáfogott egy havonta megjelenő képregénysorozat kiadásához. A Klasszikusok képregényben sorozat köteteit alacsony áron, 1290 Ft-ért lehet megvásárolni a nagyobb újságárusoknál, könyvesboltokban. Egyértlemű, hogy a sorozat - hasonlóan a napilapok felnőtteknek szóló filléres regényakcióihoz - tömegekhez akar eljutni, kihasználva a klasszikus ifjúsági regények népszerűségét.

Az első kötetek Daniel Defoe Robinson Crusoe-ját, Mark Twain Tom Sawyer-ét, és Lewis Caroll Alice Csodaországban című regényét dolgozzák fel, egyenként nagyjából 80 oldalon.

0 Tovább

gyerekszemle

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek