Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bolt gyerekeknek, akik szeretnek kiemelkedni a tömegből

A Lanvin, a Roger Vivier és a Jean Paul Gaultier gyerekbutikjai után most megnyílt a világ első Young Versace üzlete is. A bolt Milánóban található, ahol a híres divatház gyerekeknek készült kollekcióiból, kiegészítőiből lehet válogatni cukormázas környezetben. Donatella Versace, az olasz divatcég művészeti igazgatója csak úgy jellemezte az új bolthálózatot, hogy az "tökéletes azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek kiemelkedni a tömegből".

Hogy ezt hogyan érhetik el, arról a képek beszélnek.

0 Tovább

Milliós luxusajándékok karácsonyra

Most olyan karácsonyi ajándékokat mutatunk, melyeket az elegáns londoni nagyáruházak kínálnak a tehetős családok gyerekeinek. Az árak horrorisztikusak, de a játékok legalább tényleg egyedi és minőségi mestermunkák.

Felvezetésként egy viszonylag szerény pulóverrel kezdünk. A Selfridges idei egyik bestsellere a 3-7 éveseknek készült Ralph Lauren pulóver jegesmedvékkel 179-209 fontért (60-70 ezer forintért). Ugyanitt árulnak 3-6 hónapos gyerekeknek kasmír rugdalózót a Diortól 550 fontért (190 ezer forintért).

0 Tovább

gyerekszemle

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek