Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az FBI okostelefonnal is nyomoz az eltűnt gyerekek után

Eltűnt gyerekek felkutatásában segítő iPhone-alkalmazást készített az FBI. A Child ID-n a szülők elektronikusan tárolhatnak fotókat, alapvető információkat gyerekeikről, így ha szükség van rá, gyorsan átadhatják a szükséges adatokat a hatóságoknak. Az ingyenes Child ID a nyomozás kezdeti, legfontosabb szakaszát teheti hatékonyabbá: a szülők vagy bemutatják, vagy elküldik e-mailben a szoftveren tárolt információkat, így egy gyerek eltűnése esetén azonnal tájékoztathatóak a hatóságok a nyomozás elindításához szükséges adatokkal. A program pedig tanácsokat is ad, hogy hogyan előzhető meg a baj, illetve mi a teendő az eltűnés első, kritikus óráiban.

1 Tovább

Eltűnt Gyermekek Világnapja

2004 óta rendezik meg május 25-én az Eltűnt Gyermekek Világnapját. 1979. május 25-én tűnt el a New York-i 6 éves kisfiú, Etan Patz. Ő volt az első gyerek, akinek a fényképét tejesdobozokra nyomták.

0 Tovább

gyerekszemle

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek