A novemberi első számmal startolt a Fidelio Média ingyenes kiadványa, a Bóbita, mely elsősorban a gyerekes családoknak segít budapesti és Pest megyei ajánlataival – írja a fidelio.hu.

A Bóbita havonta 32-48 oldalon, 30 000 példányban jelenik meg. Az újság budapesti és Pest megyei gyerekek szüleinek, nagyszüleinek, pedagógusainak és azon érdeklődőknek szól, akik gyerekeknek keresnek színházi, táncos és zenés programokat. Az egyszerű bontáson túl az ezen eseményekhez kapcsolódó ajánlók és interjúk, hírek, érdekességek, Mesesarok rovat, valamint művészeti pályázatok leírásai is megtalálhatók az újságban. A Bóbitát közel 300 ponton - alapfokú nevelési-oktatási intézményekben, művelődési házakban, kulturális központokban és rendszeres vagy időszakos gyerektematikával is bíró fesztiválokon, eseményeken terjesztik ingyenesen, de postai úton is megrendelhető/előfizethető lesz. Az első szám itt lapozható végig.

Az önálló gyerekmagazin üzleti szempontból szervesen illeszkedik a Fidelio Média portfóliójába (Fidelio.hu, Fidelio magazin, Fidelio különszámok, Müpa Magazin, Fidelio Klasszik rádiós magazinműsor), bár elindítását a gyerekek szüleit, pedagógusait megszólító tartalom igénye alapozta meg, amely kinőtte az anyamagazin kereteit. A Bóbita főszerkesztője Rajkó Anna, aki 2011 áprilisa óta tölti be a Fidelio magazin főszerkesztői posztját. A gyerekprogram-magazin lapmenedzsere, Szabados Emese hosszú évek óta az ingyenes programmagazinok fejlesztési és értékesítési szakembere.

Kövess minket Facebookon is!