Összegyűjtöttük az óvodásoknak, általános és középiskolásoknak szóló aktuális pályázatokat. Ismét sok helyre lehet rajzolni, például Vukot. A sorrend a jelentkezési határidők alapján állt össze. A végére betettünk két messzi határidejű, de sok tervezést, munkát igénylő felhívást. Ha valami kimaradt, kommentben írjátok meg!

Dargay Attila legnépszerűbb rajzfilmje, a Vuk idén decemberben ünnepli 30. születésnapját. Ebből az alkalomból a Budapest Film Zrt. rajzpályázatot hirdet óvodás és kisiskolás gyerekeknek 3-tól 12 éves korig. Téma: Vuk és az erdő állatai.

A kiírás itt olvasható.

Beküldési határidő: 2011. november 30.

A Pitypang Vár Rajzra fel! rajzpályázatának témája A vasorrú bába házikója. A pályázatra 6-12 éves gyerekek munkáit várják.

Részletek itt.

A beküldés határideje: 2011. december 3.

A Támogatjuk a Családot a Dr. Oetker Magyarország Kft. társadalmi célú programja, melynek keretében országos rajzpályázatot hirdet óvodák és általános iskolák számára, Rajzolj karácsonyi ajándékot az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekeknek és/vagy családoknak! témában. A versenyen intézmények indulnak a fődíjért.

Részletes kiírás itt.

A benyújtás határideje: 2011. december 20.

 

A Be Fair Alapítvány pályázatot írt ki középiskolás diákok részére. A www.utajovobe.eu oldalon található oktatási segédlet egyik fejezetét kell kiválasztani, használni és megírni legalább 20 ezer karakterben, miért tetszett vagy nem tetszett.

Az elemzésekhez támpontok és a pályázat részletei itt olvashatóak.

A pályázati benyújtásának határideje: 2011. december 31.

Az Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom rajzpályázatot hirdet  Mit teszek a drogmentes Magyarországért címmel. Felső tagozatos általános iskolások és középiskolások nevezését várják.

A pályázat itt olvasható.

Beküldési határidő: 2011. december 31.

 

A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 2012-ben ismét megrendezi a 14-30 éves fiatalok összművészeti fesztiválját. Több napon, több helyszínen, szerkesztett műsorok keretében, professzionális technikával kínálunk bemutatkozási lehetőséget a 14-30 éves alkotó fiataloknak minden művészeti ágban: zene, tánc, színjáték, film, képző- és iparművészet, fotó, stand-up comedy, illetve egyéb, a kreativitásra építő műfajokban és színpadi megvalósításokban.

A pályázat részletei itt olvashatóak.

Jelentkezési határidő: 2012. február 1.

Fotópályázat általános és középiskolás diákoknak a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége. Három kötelező témában várják a képeket: (1) Makró fotók (közelképek) készítése, (2) A téli évszak ábrázolása és (3)  A kéz kifejező ereje. A fotópályázaton nappali tagozatos általános és középiskolás diákok vehetnek részt szakköri kollekcióval vagy egyénileg.

Részletes kiírás itt.

A végső beküldési határidő: 2012. május 1.


Kövess minket Facebookon is!